Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، گزارشی از عملکرد شش ماهه مدیریت جدید را خطاب به بازنشستگان و ذینفعان صندوق ارائه کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، اکبر افتخاری با گرامی‌داشت25ذی‌الحجه روز خانواده و تکریم از بازنشستگان با تاکید بر اینکه «بازنشستگان، ذینفعاناصلی و اولین و آخرین دارندگان دارایی‌ها و منافع صندوق بازنشستگی کشوری هستند»، سپسبا تشریح گزارش عملکرد شش ماهه صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: عمده فعالیت‌های ما دراین مدت بر دو حوزه اصلی اجتماعی و اقتصادی متمرکز بوده که در چارچوب هدف اصلی و راهبردییعنی «ارتقای کیفیت زندگی بازنشستگان» قابل بیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حقوق و معیشت
افتخاری اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری در حوزه حقوق و معیشترا این‌گونه توضیح داد: در این بخش، «همسان‌سازی» را با جدیت و با کمک خود بازنشستگانعزیز پیگیری کردیم که در نهایت با مساعدت‌های وزیر رفاه و تلاش‌های مجدانه رییس سازمانبرنامه و بودجه اقدامات موثری در سال جاری انجام شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تامین 6500 میلیارد توماناعتبارات برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری در ابتدای سال 99 و صدور احکام آندر فروردین‌ماه را بخشی از این تلاش‌ها برشمرد و اظهارکرد: باوجود اینکه بودجه ما3500 میلیارد تومان بود، ولی به افزایش 6500 میلیارد تومانی رسید و توانستیم افزایشبه نسبت مناسبی را امسال علاوه بر 15 درصد افزایش سنواتی انجام دهیم. همسان‌سازی همچناندر حال پیگیری است و از ابتدای مهرماه خبرهایخوشی برای همسان‌سازی کامل‌تر و متناسب‌تر با حقوق شاغلین همطراز اعلام می‌شود و مادر حال نهایی کردن احکام هستیم.
وی بیمه تکمیلی درمان را مطالبه دیگر و خواسته به حق بازنشستگاناین صندوق برشمرد و گفت: خوشبختانه در این حوزه هم، اتفاق خوبی رخ داد و از خردادماهامسال، سرانه بازنشستگان از 60 هزار تومان در ماه به 140 هزار تومان در ماه افزایشپیدا کرد. این افزایش سرانه، باعث می‌شود تا خدمات بهتری هم انجام شود و این درحالیاست که سهم بازنشستگان همانند سال قبل همان 30 هزار تومان باقی مانده، ولی با افزایشسرانه از سوی دولت و خود صندوق هم سرانه افزایش یافت، هم پوشش‌های بیمه تکمیلی درمانبه دو برابر و بعضا بیشتر افزایش داده شد و هم برخی پوشش‌ها و خدمات جدید به قرارداداضافه شد.
طرح‌های رفاهی
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با بیان اینکه در حوزه طرح‌هایرفاهی و معیشتی و توسعه قدرت خرید و سبد خرید، هم اقدامات متنوعی انجام شده است، گفت:از طرح یاری که الان دور دوم آن از ابتدای مردادماه آغاز شده، تا طرح ارائه خدمات متنوعشرکت‌های زیرمجموعه چون شرکت پگاه و کفش ملی در این حوزه اجرا شده است. البته، هیچ‌یکاز طرح‌های رفاهی صندوق اجباری نیست و مبلغ آن را هم خود بازنشستگان می‌توانند انتخابکنند.
به گفته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، توسعه ارتباط بابازنشستگان درقالب برگزاری نشست‌های حضوری و جلسات مشترک با کانون‌ها و بازنشستگان،ویدئوکنفرانس، ارتباط مستقیم، حضور در استان‌ها و همچنین، ساخت مرکز ارتباط با ذی‌نفعانبه عنوان یک مرکز 24ساعته به شکل تعاملی و دوطرفه در حوزه «اجتماعی» از دیگر طرح هایاین صندوق برای بازنشستگان است.
بهره‌برداری از سامانه‌های شفافیت
وی همچنین به بهره‌برداری از سه سامانه صندوق بازنشستگی باعنوان «سامانه‌های شفافیت» اشاره و بیان کرد: با تکمیل و اصلاح «سامانه هوش تجاری(BI)»، امکان رصد دقیق، کاملو به‌روز داده‌های عملکردی صندوق و نیز 50 بنگاه زیرمجموعه صندوق فراهم می‌شود. اینسامانه، اطلاعات این تعداد شرکت را در قالب داشبورد مدیریتی و به صورت برخط در اختیارمدیران قرار می‌دهد. همچنین، با توجه به در اختیار داشتن تعداد بالایی از املاک و مستغلاتدر صندوق بازنشستگی کشوری، ساماندهی املاک و مستغلات صندوق از اهمیت ویژه‌ای برخورداربود که راه‌اندازی «سامانه جامع ثبت اطلاعات املاک» در این راستا اجرا و تاکنون، اطلاعاتتعداد زیادی از املاک صندوق بازنشستگی کشوری در این سامانه ثبت شده است.
حوزه اقتصادی
افتخاری، اصلاح ساختار اقتصادی هلدینگ‌ها و شرکت‌های وابستهبه صندوق بازنشستگی را راهبرد اصلی این صندوق در حوزه اقتصادی اعلام کرد و گفت: درابتدای کار تلاش کردیم نظام ‌بودجه‌ریزی را در هلدینگ‌ها و شرکت‌های تحت پوشش پیادهسازی کنیم و در همان راستا بودجه جداگانه‌ای را با عنوان بودجه جهش تولید در این بنگاه‌هاتدوین کردیم که حداقل بازده درنظر گرفته شده برای آن 20 درصد از بودجه سالانه معمولبالاتر است.
وی یادآور شد: در قالب کمیته ساماندهی شرکت‌ها، دو محور «مدیریتبهینه پورتفو و دارایی‌های صندوق» و «حفظ و صیانت از دارایی‌های بازنشستگان به‌عنوانذینفعان این دارایی‌ها» در دستور کار قرار گرفت. در این راستا، 27 شرکت در مسیر انحلالقرار گرفتند و کمتر از این تعداد شرکت نیز به دلیل اینکه ماموریت‌های مشترکی داشتند،برای ایجاد هم‌افزایی و ظرفیت مشترک در قالب زنجیره ارزش و زنجیره تامین در فرایندادغام قرار گرفتند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، فروش شرکت‌های زیانده یابا بازده پایین و آزادسازی دارایی‌های راکد از این محل و سرمایه‌گذاری این منابع درحوزه‌های مولد و سودآور از جمله برنامه‌های درحال اجرای این صندوق برشمرد و افزود:محور دیگر برنامه‌های اقتصادی صندوق، کمیته مدیریت پورتفو و شرکت‌های بورسی و غیربورسیبوده که اصلاح ساختار مالی شرکت‌ها درحال اجرا است..
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همسان سازی دارایی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • اسلامی: شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک یکشنبه در استان تهران برگزار می‌شود
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی